RegaloBaby.ro - Carucioare copii - Patuturi si saltele bebelusi


Returnarea produselor

Returnarea  produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde  cerintelor dvs. sau prezinta defecte de fabricatie , aveti dreptul sa  ne notificati in scris ca renuntati  la cumparare,  fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat  trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (inclusiv ambalajul  original ), sa  nu prezinte semne de uzura, etichetele si documentele insotitoare ale acestuia nu trebuie sa lipseasca.

ATENTIE:
Produsele care au fost desfacute trebuie returnate in ambalajul original, nedeteriorat, impreuna cu toate piesele primite, in caz contrar returnarea sumei de bani devine imposibila.
In cazul in care produsul pe care doresti sa il returnezi este deteriorat sau prezinta semne de utilizare, RegaloBaby isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului in cauza.


Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre CLIENT, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult  30 de zile de la retur.
In cazul in care ai platit o taxa de transport atunci cand ai primit coletul, contravaloarea acestuia nu se mai returneaza.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site.
Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de acest site, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania  - http://www.anpc.gov.ro/
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la urmatorul numar de telefon: 0257 270 300, de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00.


copii
In acest moment, cosul dumneavoastra de cumparaturi, nu contine nici un produs.

Prima pagina | Despre noi | Cum cumpar? | ContactContul meu Contul meu (Autentificare)
Returnarea  produselor | Carucioare copii Urmeaza-ne pe Twitter